+31(0)45/5117194... info@impulz-servicegroup.com

Van concept tot productie

Gedurende het gehele project 1 vast aanspreekpuntDisplays

Over de hoogte van het marktaandeel valt te discussiëren, maar het staat onherroepelijk vast dat web retailers omzet weghalen van de fysieke detailhandel.
Een goed gepositioneerd display op de winkelvloer inspireert tot extra aankopen en extra aandacht voor daarin geselecteerde producten.
Onze displays kunnen daarbij helpen.

Houten pallet displays

Blue-Chep pallet displays

Floor + Counter displays

Ontwerp

Samen met u ontwerpen we een perfect display. We hechten veel waarde aan functionaliteit en multifunctionele inzetbaarheid. Bovendien zijn we op zoek naar de beste prijs-kwaliteitverhouding. Van digitaal tot offset drukwerk, van one-colour tot fullcolour. Uw wensen worden door ons vertaald in een kwalitatief sterk,
fraai en betaalbaar display.

Ontwikkeling

Stilstand is achteruitgang. De displays die wij ontwerpen worden continu onder de loep genomen. Alleen zo kunnen wij de beste kwaliteit waarborgen, en aan de eisen van onze klanten voldoen. Bent u benieuwd of we uw bestaande display kunnen optimaliseren? Wij zullen met een kritisch, maar ook met een fair oog uw projecten bekijken.

Productie


Onze displays zijn niet alleen allemaal van zeer hoge kwaliteit, ze worden ook allemaal binnen Europa geproduceerd. Wij streven ernaar om het milieu zo min mogelijk te belasten. Vandaar hechten wij veel waarde aan duurzame grondstoffen, die afkomstig zijn uit verantwoorde bronnen. Vandaar werken wij uitsluitend samen met FSC-gecertificeerde leveranciers. Alleen zij mogen aan ons FSC-materiaal leveren, en mogen het FSC-label op het product plaatsen.

Galerij

Professioneel en innovatief...

Betrouwbaar en ervaren...

Unieke "All-Inn" dienstverlening...