+31(0)45/5117194... info@impulz-servicegroup.com

Lead time verkorten

Opslag is meer dan alleen maar pallets in- en uitslaanOpslag + Logistiek

(Flexibele) Opslag

Wij hebben de ruimte die u zoekt. Voor de opslag van uw producten beschikken wij over moderne pallet- en legbordstellingen. Voor zowel grote als kleine producten, slow of quickmovers, bieden wij passende opslagmogelijkheden aan. Heeft u nog niet zoveel plaats nodig en u wilt misschien maar 1 pallet opslaan, geen probleem. Wij groeien met u mee.


Logistiek

Niet alleen staan wij garant voor een correcte opslag van uw producten, maar samen met u beheren en optimaliseren wij ook uw goederenstroom.
Ons goederensysteem is speciaal ontworpen om u inzicht te geven in uw activiteiten. Het is tevens aangepast om de "pick-duur" zo kort mogelijk te houden door geoptimaliseerde "pick-routes" te hanteren. Zo kunnen wij uw producten binnen de korste keren verwerken. U zult door ons continu op de hoogte worden gehouden. Van goedereningang tot -uitgang, van orderpick tot retourboeking. Zo blijft u altijd up-to-date.


E-Fulfilment

Met veel liefde verwerkt ons gemotiveerde team uw bestellingen. Ongeacht of u een eigen webshop heeft, of verkoopt via bijvoorbeeld bol.com of Amazon. Door ons E-fulfillment ondersteunen wij u van begin tot eind. Uw bestellingen worden door ons gepickt, verpakt, en verstuurd. Eventuele annuleringen worden vlak voor vertrek nog eens gecontroleerd om onnodige verzendkosten en retouren te voorkomen. Wij hanteren - indien gewenst - meerdere pickmomenten op een dag, om zo veel mogelijk bestellingen te verzenden. Daardoor verhogen we uw conversiepercentage met gemiddeld 30%!

Professioneel en innovatief...

Betrouwbaar en ervaren...

Unieke "All-Inn" dienstverlening...