+31(0)45/5117194... info@impulz-servicegroup.com

Snelle verwerking leidt tot tevreden klanten

Zie het als een extra service, die voor ons heel normaal isRetourmanagement

B2B retourzendingen

Retouren verwerken op grote schaal? Wij organiseren zelfs de retourtransport naar ons magazijn. De retourzendingen worden direct in de goederenontvangst opgenomen, en afhankelijk van de wensen van uw klant kunnen we de retouren opnemen naar artikelnummer, aantallen tellen, en defecte producten apart opnemen. Hiervan ontvangt u dagelijks een automatisch rapport van de ontvangen en verwerkte retouren. Indien gewenst kunnen de retouren worden, getest, geseald of opnieuw worden verpakt.


B2C retourzendingen

Misschien wel het meest onaangename onderdeel van ondernemen, maar helaas niet geheel vermijdbaar. Met hoeveel liefde wij uw product ook verpakken,
het kan helaas altijd voorkomen dat een pakketje kapot bij de klant aankomt, of de klant wenst achteraf gezien het product toch niet te behouden. De retourzendingen worden in de goederenontvangst opgenomen, en u ontvangt dagelijks een automatisch rapport van de ontvangen en verwerkte retouren. Indien gewenst kunnen de retouren worden, getest, geseald of opnieuw worden verpakt.

Professioneel en innovatief...

Betrouwbaar en ervaren...

Unieke "All-Inn" dienstverlening...