+31(0)45/5117194... info@impulz-servicegroup.com

Van A naar B...

Klinkt simpel, maar blijft uitdagendTransport

B2B

Doordat wij uw goedenstroom optimaliseren, reduceren wij tegelijkertijd ook uw transportkosten. Aangezien elk product en elke order afwijkt, zoeken wij samen met u naar de passende transportmogelijkheden. Van eenvoudige binnenlandse of buitenlandse transporten + pakketleveringen, tot transporten met douaneafhandeling. Daarover hoeft u zich niet meer druk te maken. Wij zorgen er uiteindelijk voor dat uw order op tijd, correct en zo gunstig mogelijk bij de klant aankomt. Sommige klanten eisen dat u via Mercareon een timeslot boekt. Dit nemen wij graag voor onze rekening. Door onze nauwkeurige coördinering met de transportdiensten kunnen wij de eisen van uw klant realiseren.


B2C

Ongeacht of u op u nu boeken, soepjes, brillen of popcorn verkoopt. Na het pickproces versturen we uw bestellingen diezelfde dag nog verzekerd met DHL, DPD, GLS, UPS of Hermes. In 95% van de gevallen worden de pakketjes de volgende dag nog geleverd.


Zendingen van en naar Duitsland

Voor zendingen van en naar Duitsland kunnen wij zeer gunstige transporten aanbieden. Wij zijn namelijk rechtstreeks bij DHL Parcel Germany aangesloten, zodat wij jou de beste pakketprijs kunnen aanbieden zonder tussenpersoon. Verstuur je geen pakketjes, maar pallets? Geen enkel probleem, wij zijn ook aangesloten bij DHL Freight + Dachser Germany.

Professioneel en innovatief...

Betrouwbaar en ervaren...

Unieke "All-Inn" dienstverlening...