+31(0)45/5117194... info@impulz-servicegroup.comNieuwe klant Impulz Service Group is een blijvertje bij Beschut 2.0!

De samenwerking tussen WOZL en Impulz kwam in 2021 tot stand omdat Impulz een manier zocht om werkzaamheden uit te besteden. Impulz Service Group in Heerlen is een kleinschalig familiebedrijf in de logistiek met elf medewerkers. Via contact met Mike Zwartjes van WSP Parkstad werd een proeforder bij WOZL neergelegd. De medewerkers van WOZL hebben de proeforder naar wens uitgevoerd, inmiddels is er een structurele samenwerking opgezet.Voldoening

In negen maanden tijd heeft WOZL ruim 210.000 boeken en cd’s voor Impulz verwerkt. “Bij WOZL worden die boeken en cd’s van barcodestickers voorzien, gecodeerd met behulp van een inkt jet-printer, ingepakt en gesorteerd. Daarnaast heeft WOZL diverse displays voor ons geassembleerd”, aldus Roger Bordewin, eigenaar van Impulz.

Elk begin is moeilijk, beaamt Bordewin. “Maar we hebben snel van elkaar geleerd. Dat heeft onze samenwerking positief beïnvloed. Zodoende groeit onze samenwerking continu.” Bordewin is dik tevreden over de werkzaamheden van WOZL. “De medewerkers werken enorm secuur. Met name het stickeren van boeken en cd’s verloopt met militaire precisie. Ook de vriendelijkheid van nagenoeg iedereen bij WOZL zorgt voor een zeer fijne samenwerking. En WOZL houdt zich strikt aan gemaakte afspraken.”

Vooral het feit dat de medewerkers van WOZL met enorm veel plezier aan de opdrachten werken, heeft Impulz doen besluiten om nog intensiever te gaan samenwerken. Bordewin: “Dat we daarmee de meest kwetsbare medewerkers uit onze regio ondersteunen geeft ons extra voldoening. Onze samenwerking met WOZL zal ook in de komende jaren net zo intensief en structureel verlopen.

De medewerkers werken enorm secuur. Met name het stickeren van boeken en cd’s verloopt met militaire precisie. Ook de vriendelijkheid van nagenoeg iedereen bij WOZL zorgt voor een zeer fijne samenwerking. En WOZL houdt zich strikt aan gemaakte afspraken.Geweldige samenwerking

De contacten tussen Impulz en WOZL verlopen vooral via planner Brigitte Pelzer. “Brigitte is een keiharde werker met hart voor de zaak en voor de medewerkers van WOZL. En ze is van het persoonlijke contact. Even snel bellen, even een kort babbeltje maken. Altijd gezellig!”

Marco Bukowski, afdelingshoofd bij Beschut 2.0 is erg enthousiast over het contact met Impulz. “Ongeveer 15 à 20 mensen hebben werk aan deze orders. Het werk wordt positief ontvangen door de medewerkers. Vooral omdat ze jaren met snoep gewerkt hebben, is dit werk een leuke uitdaging voor ze. In het begin was er geen garantie tot iets structureels maar inmiddels ligt er al werk tot het eind van het jaar. Het is ook belangrijk dat er geen werkdruk ligt voor de groep mensen die werken aan dit project en dat werkt prima met Impulz.” Er wordt zelfs meegewerkt door Roger Rademacher op de werkvloer met onze mensen. Dat is helemaal uniek en super leuk voor onze medewerkers!

V.l.n.r.: Mike Zwartjes (accountmanager WSP Parkstad), Roger Rademacher (bedrijfsleider Impulz Service Group),
medewerkers Mariëlla, Michel en Rob, afdelingshoofd Marco Bukowski (WOZL Beschut 2.0),

Roger Bordewin (directeur Impulz Service Group) en Brigitte Pelzer (planner WOZL Beschut 2.0).

Professioneel en innovatief...

Betrouwbaar en ervaren...

Unieke "All-Inn" dienstverlening...